Lucian Dan Teodorovici a castigat premiul de 10.000 de Euro

Matei Brunul, de Lucian Dan Teodorovici a castigat Premiul literar Augustin Frtila” romanul anului 2011, editia I in valoare de 10.000 de euro

 Matei Brunul", de Lucian Dan Teodorovici este castigatorul Premiului literar  Augustin Fratila"   romanul anului 2011, oferit de compania Philip Morris Trading. 

20 de bloggeri au decis, in etapa a doua a concursului, care este cel mai bun roman, acordand puncte de la 1 la 5 fiecarei proze finaliste. Romanul  Matei Brunul", de Lucian Dan Teodorovici a primit cel mai mare punctaj si a fost rasplatit cu Premiul literar "Augustin Fratila", in valoare de 10.000 de euro, oferit de compania Philip Morris Trading. 

 Sunt foarte bucuros ca am luat premiul si in egala masura onorat. A fost o mandrie sa ma aflu in aceasta finala cu scriitori pe care ii admir de foarte multa vreme. Sunt impresionat de modul in care a fost organizat premiul si de ceea ce si-a propus el. Lasand la o parte faptul ca am fost eu premiat gasesc ca ceea ce isi propune Asociatia Casa de cultura are o miza mult mai ampla, promovarea literaturii romanesti. Cred ca este o sansa pentru literatura romana sa fie mult mai vizibila prin acest proiect.

Multumesc celor doua jurii, atat juriului format din specialisti, cat si celui format din bloggeri" - a spus Lucian Dan Teodorovici.

 

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *