Laureata Societăţii Timişoara scrie în revista „22”, ca la „Scânteia”

UnknownAndrea Pora cere în „22”:  „Este timpul, susţin mulţi, să înceapă deratizarea presei în condiţiile de degradare morală în care a ajuns aceasta”, referirea la “bogătanii presei”, la “jurnalişti care şi-au vândut conştiinţele” şi îndemnul că aceştia “ar trebui scoşi la lumină aşa încât opinia publică să ştie ce hram poartă fiecare”, oricine îşi poate da seama că nu se poate face nici o departajare de textele semnate în “Scînteia” de la graniţa anilor ’40-’50 de către A. Toma sau S. Brucan, relevă o analiză de text în www.cotidianul.ro

Pora

Andreea Pora a fost nominalizată recent la primirea Premiului Societăţii Timişoara, Alexandra Indrieş, pentru jurnalism civic, pe care-l va primi pe 11 martie cu prilejul comemorării Proclamaţiei de la Timişoara.

 

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Laureata Societăţii Timişoara scrie în revista „22”, ca la „Scânteia””

  1. Felicia spune:

    Cit de urita si timpita poate fi aceasta nemernica isi permite sa jigneasca persoane in direct,stii de proverbul si urita si al dracului!
    Sa pei minune!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *