Laura Schlessinger – Cum să-ţi îngrijeşti soţul

imagineFemeile vor să fie îndrăgostite, să se mărite şi să trăiască fericite până la adânci bătrâneţi. Cu toate acestea, dispreţul manifestat faţă de bărbaţi şi dezinteresul în ceea ce priveşte valorile, sentimentele şi nevoile soţilor au devenit o caracteristică a relaţiei bărbat-femeie în zilele noastre. Nenumăratele femei nefericite în căsnicie care îi telefonează dr. Laura în timpul emisiunii sale radiofonice par să nu înţeleagă aproape deloc pute-rea incredibilă pe care o au asupra bărbaţilor în a crea tipul de mariaj pe care şi-l doresc. În această carte, dr. Laura vă învaţă – prin exemple reale şi prin soluţii concrete – cum să vă folosiţi de această forţă pentru a obţine plăcerea sexuală, intimitatea, iubirea, bucuria şi pacea interioară de care aveţi nevoie pentru a trăi o viaţă de cuplu echilibrată şi fericită. Principiile sale simple au salvat şi au revitalizat deja nenumărate mariaje aflate pe buza prăpastiei, schimbând existenţa a milioane de oameni. Pot face asta şi pentru dumneavoastră!

Pentru că toţi ne naştem, creştem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înşelăm, facem copii, divorţăm, plângem, uităm şi iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinţi sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, şi mai ales pentru că fiecare  dintre noi are o familie pe care o iubeşte şi vrea să o protejeze.

De acelaşi autor

10 motive stupide care distrug un cuplu

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *