Laura Schlessinger – 10 motive stupide care distrug un cuplu

imagine„Din ce ne-am luat?“ ne întrebăm deseori după o ceartă şi recunoaştem că motivul a fost banal, prostesc, stupid. Totuşi, un astfel de motiv poate duce la despărţire, la momentul în care bine cunoscutul „ne-am luat din dragoste“ nu mai are valoare. Azi, mai multe cupluri se desfac decât se fac, femeia nu se mai mulţumeşte doar cu rolurile de mamă şi de stăpână a casei, iar bărbatul nu vrea să şi-l asume pe cel de cap al familiei. Pentru amândoi, libertatea, cariera, pasiunea sunt valori mai importante decât familia.
Aşa cum observă dr. Laura Schlessinger, „…se clatină totul! Modelele se dărâmă. Vârsta nu mai aduce înţelepciune. Decenţa este atacată din toate părţile!“
Autoarea cărţii 10 motive stupide care distrug un cuplu vă oferă posibilitatea de a vă recunoaşte greşelile, vă ajută să depăşiţi egoismul, priorităţile false, legăturile întâmplătoare, lupta pentru putere şi alte motive stupide care distrug relaţia de cuplu.
O frumoasă pledoarie pentru adevăratele valori familiale negate azi cu prea multă uşurinţă.

De acelaşi autor

Cum să-ţi îngrijeşti soţul

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *