La Ikea, o bibliotecă se produce în trei secunde

1National Geographic a pătruns zilele trecute în tainele celei mai cunoscute fabrici de mobilă din lume, Ikea. În Suedia se produc peste 10.000 de propduse pentru 600 mil de  clienţi din toată lumea. Biblioteca reprezintă, conform documentării jurnaliştilor, produsul care se produce cel mai repede. La fiecare trei secunde roboţii industriali mai „nasc” un nou raft pentru cărţi. Marca cea mai renumită a fabricii scandinave este Billy, biblioteca vândută în peste 40 de milioane de exemplare.

După ce rumeguşul sau buştenii intră pe la un capăt al insta laţiei automatizate şi ies, la celălalt capăt, sub formă de plăci, acestea sunt imediat expediate către duzina de furnizori din Scandinavia pentru a fi transformate într-un produs clasic al fabricii: biblioteca Billy.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *