Smith L.J. – Cercul secret 2. Captiva

1O fascinantă poveste despre iubire, mistere întunecate şi puteri supranaturale de la autoarea seriei de bestselleruri Jurnalele Vampirilor – L.J. SMITH

LUPTA DINTRE BINE ŞI RĂU CONTINUĂ…

Ademenită în cel mai popular grup cu putinţă, Cassie e fascinată de puterea – pe cât de atrăgatoare, pe atât de periculoasă – pe care tocmai şi-a descoperit-o.

Când este pusă în situaţia de a alege să folosească forţa misterioasă a sabatului fie în slujba binelui, fie a răului, Cassie îi cere ajutorul unuia dintre prietenii lor, Adam, şi devine captivă unei iubiri pline de primejdii.

Vrăjită de promisiunea de a obţine dragostea cu ajutorul magiei, Cassie îi fură inima lui Adam şi strică fragilul echilibru al puterii, provocând un uragan de furie pe care nimeni nu-l prevăzuse.

Va supravieţui Cercul secret?

Sau lupta crâncenă în care sunt implicate forţele binelui, răului şi iubirii îi va mistui pe toţi?

de acelaşi autor:

Cercul secret 1. Ritualul

 

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *