Kristin Hannah – Aleea cu licurici

Îndrăgita scriitoare KRISTIN HANNAH ne oferă un roman sentimental despre virtuţile prieteniei în existenţa a două femei, din adolescenţă până la maturitate şi dincolo de moarte – un roman care poate va influenţa existenţa fiecărui cititor.

Autoarea mărturiseşte că multe întâmplări din carte sunt inspirate din viaţa ei: adolescenţa în anii ’70, muzica pe care tinerii o ascultau pe atunci, visele unei absolvente de liceu, năzuinţele de împlinire profesională şi personală, fatalul cancer la sân de care a suferit mama ei… Dar, mai ales, etern valabilul adevăr: când ai un necaz, când simţi că lumea s-a strâns ca un clopot sufocant în jurul tău, descarcă-ţi sufletul în faţa unui prieten. Alinarea te va învălui negreşit.

Acesta este mesajul frumoasei relaţii de prietenie dintre cele două eroine ale romanului:Tully şi Kate, cele mai bune prietene pentru totdeauna.

De acelaşi autor

Întoarcerea acasă

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Kristin Hannah – Aleea cu licurici”

  1. ioana spune:

    pai…nam terminat toata cartea dar mai am umpik si vr sa zik ca e genialaa e cea mai tre carte pe care am citito vrodata..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *