Kosta Danaos – Magul din Java

În 1988 a fost lansat cu mare succes documentarul Inelul de foc. Secvenţa cea mai tulburătoare din film este cea care prezintă un acupuncturist chinezo-javanez, care îşi demonstrează măiestria deplină pe care o are asupra fenomenului ch’i, sau bioenergiei, mai întâi generând un curent electric prin corpul său, pe care îl foloseşte pentru a vindeca o infecţie la ochi a cameramanului, apoi dă foc unui ziar, cu o flacără ce-i iese din mână. Inelul de foc a făcut mii de oameni să pornească în căutarea acestui om, John Chang, pentru a deveni elevii săi. Dintre mulţii occidentali care l-au abordat, John Chang a acceptat cinci ca ucenici. Kosta Danaos este al doilea dintre cei cinci.

În anii uceniciei sale cu John Chang, Danaos a văzut demonstraţii de pirokinezie, telekinezie, levitaţie, telepatie şi multe alte fenomene deosebite şi le-a şi practicat. A vorbit cu spiritele şi a adus mărturie despre viaţa de apoi. Cel mai important lucru este că el a aflat povestea lui John Chang, care este urmaşul direct al liniei înţeleptului Mo-Tzu, din secolul al cincilea î. Ch. şi care a fost cel mai mare rival al lui Confucius. Disciplina sa, numită Mo-Pai, este puţin cunoscută în Occident şi nu a făcut niciodată până acum subiectul unei cărţi. Acum, John Chang a decis să facă o punte între Orient şi Occident şi să permită publicarea unei cărţi care prezintă povestea vieţii lui, a învăţăturilor şi a puterilor sale.

Magul din Java este povestea uceniciei lui Kosta Danaos alături de John Chang – şi, în acelaşi timp, istoria disciplinei Mo-Pai, care, în ultimii 2000 de ani, şi-a ţinut secrete învăţăturile. Cartea include şi explicaţii ştiinţifice, bazate pe fizică, ale capacităţilor paranormale ale lui Chang, pe care noi, în Occident, le considerăm imposibile – capacităţi la care autorul a fost martor şi pe care le-a descris cu însufleţire. Magul din Java va grăbi cu siguranţă ceea ce ar putea foarte bine să devină cea mai mare revoluţie a secolului al XXI-lea – confirmarea şi studiul bioenergiei.

Order Magul din Java Preţ @ RON16,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *