Katherine Webb – Moştenirea

CarteÎntr-o zi ploioasă şi mohorâtă a anului 1905, lady Caroline Calcott, stăpâna domeniului Storton din Wiltshire, dispare în pădure, ducând în braţe un copil abia născut. În prezent, surorile Erica şi Beth Calcott, strănepoatele lui lady Caroline, se întorc la moşie pentru a-şi lua în primire proprietatea, cu haloul ei de secrete.

Aşa începe Moştenirea – o saga de familie – în care se intersectează poveşti captivante de iubire şi de ură, într-un ţinut sălbatic, de o frumuseţe obsedantă. Cititorul va fi purtat din înalta societate a New York-ului de început de secol XX până în preria nemărginită a Vestului Sălbatic, urmărind cu sufletul la gură destinele unor personaje cu adevărat pasionale.

„O saga care are toate atuurile unui roman de succes: mister, intrigă, istorie şi o casă mare şi veche, plină de poveşti.“
Amanda Ross, Radio Times

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *