Kate Atkinson intră în Bagajul de Cultură

Cel de-al treilea concurs de recenzie de carte din seria “Bagajul de Cultura” aduce in prim plan volumul După faptă şi răsplată, scris de autoarea britanica Kate Atkinson de la Leda. Membrii comunitatii SemneBune sunt invitati să se înscrie pe http://semnebune.ro/evenimente/inscriere-eveniment/ până pe 22 iulie pentru a primi cartea gratuit spre recenzie duminică, 24 iulie, de la ora 12.00, la ceainariă Serendipity Tea din Bucureşti.

Dacă nu eşti în Bucureşti sau dacă nu poţi ajunge în ceainărie, fă un ocol şi intră într-o librărie. Merită! Pentru a intra în concurs, participanţii vor publica pe blogul personal recenzia cărţii şi vor posta link-ul pe peretele grupului SemneBune de pe Facebook împreună cu un text de maxim 200 de caractere care să argumenteze de ce merită citită cartea.

Comunitatea SemneBune va desemna cele mai inspirate recenzii şi argumentări votând prin LIKE până sâmbăta, 30 iulie, ora 18. Primele 3 postări în ordine descrescătoare a numărului total de LIKE-uri vor câştiga de la editura LEDA un pachet de 10 cărţi (locul 1), un pachet de 5 cărţi (locul 2), respectiv un pachet de 3 cărţi (locul 3).

Premierea câştigătorilor va avea loc a doua zi, duminică, 31 iulie, la ora 12, la Serendipity Tea.

Regulamentul complet al concursului poate fi consultat aici.

Prima ediţie a concursului “Bagajului de Cultura” s-a incheiat pe 17 iulie si puteti citi toate recenziile cartii “UCIDEŢI GENERALUL” (de Bogdan Hrib) intrate în concurs aici. Cel de-al doilea concurs se va încheia pe 24 iulie, când vor fi desemnaţi câştigătorii recenzori ai cărţii “Asasin la feminin” scrisă de Monica Ramirez şi apărută la Editura Crime Scene.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *