Kate Atkinson – După faptă şi răsplată

Unknown39.90 – 20.00 Lei

După faptă şi răsplată este o raritate: literatura de calitate şi, în acelasi timp, un excelent roman de vacanţă!” – Observer

E vară. La Edinburgh, Festivalul Fringe este în toi. O mulţime de oameni care aşteaptă să intre la un spectacol de teatru sunt martorii unui incident petrecut în mijlocul străzii – un atac violent ce va schimba vieţile tuturor celor implicaţi. Printre privitorii nevinovaţi se află şi Jackson Brodie – fost militar, fost poliţist, fost detectiv particular. El va deveni principalul suspect al crimei ce nu va întârzia să se petreacă.

Pe măsură ce victimele cad rând pe rând, fiecare personaj prins în această forfotitoare distribuţie dickensiană ne poartă la un altul, ca într-o înşiruire de păpuşi ruseşti. Fie că îşi doresc bani sau dragoste, fie că visează la mântuire sau evadare, toate ajung în cele din urmă să-şi descopere de fapt propria esenţă.

„Cel mai pasionant roman pe care l-am citit in ultima vreme.” – Ian Rankin, Guardian

„Tulburator si captivant… unic prin abilitatea de a pune laolalta elemente de thriller si intamplari dramatice emotionante.” – The Times

Un roman care innobileaza genul politist!” – Daily Express

de acelaşi autor:

Istorii de caz

În culisele muzeului

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *