John Whitmore – Coaching pentru performanţă

CarteCartea prezintă un şablon simplu de coaching pentru traineri, plecând de la concepte precum conştientizare şi responsabilizare, unul care se bazează pe metoda întrebărilor şi a abilităţii de a asculta. Whitmore ne introduce în teoretizările modelului G R O W pentru activităţi de coaching – Obiectiv, Realitate, Opţiune, Voinţă – ca format pentru cursurile de training.

Spre deosebire de cultura tradiţională de management, un trainer crede mai întâi de toate în potenţialul clientului. Whitmore ştie că oamenii sunt capabili să schimbe doar lucrurile de care sunt constienţi.

Tradus în peste 22 limbi, acest instrument unic de training este utilizat de organizaţii mici şi mari, din aproape toate colţurile lumii, de la Coca Cola, IBM şi Ford Motor Company la Departamentele de Poliţie din Hollywood sau Florida, pentru dezvoltarea abilităţilor personale şi profesionale ale liderilor.

Coaching pentru performanţă ilustrează ceea ce înseamnă coaching cu adevărat, la ce foloseşte, când şi în ce măsură poate fi folosit şi cine îl poate practica aşa cum trebuie. Această carte vă poate ajuta să recunoaşteţi potenţialul şi valoarea deosebită pe care o pune în joc activitatea de coaching şi vă poate orienta pe calea unei descoperiri de sine care va avea un efect profund asupra succesului dumneavoastră în afaceri, sport sau alte domenii.

O lectură obligatorie pentru toţi trainerii care doresc să se perfecţioneze. Aducând laolaltă simplitatea procesului de coaching şi scopul extins al acestei profesii într-un mod provocator şi plăcut, Coaching pentru performanţă reprezintă o prognoză pentru evoluţia necesară a lumii de business şi de coaching. Laura Whitworth, co-fondator al The Coaches Training Institute şi autor al Co-Active Coaching

Coaching-ul este o preocupare zilnică a managerului modern, fiind în același timp o profesie, un stil de leadership, dar și un fel de a gândi al zilelor noastre. Persoanele care se simt atrase de perspectiva de a fi coach ar trebui să înceapă prin a citi această carte. Ascendis

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *