Janet Lowe – Warren Buffett se destăinuie. Iscusinţa şi înţelepciunea celui mai mare investitor al lumii

Buffett“Warren Buffett se destăinuie” prezintă principiile, viziunea şi filozofia de afaceri care au stat la baza celui care, pe fondul crizei economice în plină desfăşurare, şi-a consolidat imaginea de cel mai mare investitor al lumii, salvând prin prisma companiei sale, Berkshire Hathaway, mai multe companii americane dintr-o situaţie financiară dificilă.

Printre cele mai importante nume care au beneficiat de investiţiile lui Buffett se numară: General Electric, Mars, Harley Davidson sau Swiss Re.

Adesea surprinzătoare, permanent fascinantă, luminată de combinaţia unică de cunoaştere practică şi înţelepciune sobră, această carte este plină de imperativele lui Buffett în materie de economie a internetului, familie şi prieteni, management, plata taxelor şi multe altele. De asemenea, ea examinează tipul de gândire care l-a împins pe cel de-al doilea cel mai bogat om din lume să ofere 85% din averea sa celui mai bogat cuplu (Bill si Melinda Gates) pentru a o folosi în scopuri filantropice.

De acelaşi autor

Jack Welch se destăinuie. Iscusinţa şi înţelepciunea celui mai mare lider de afaceri al lumii

„Îţi ia 20 de ani sa clădeşti o reputaţie şi cinci minute să o strici. Dacă te gândeşti la acest lucru, vei face lucrurile altfel.”

„Ar trebui să investeşti într-o afacere pe care până şi un prost ar putea s-o conducă, pentru ca într-o buna zi un prost o va face.”

Warren Buffett, Director executiv, Berkshire Hathaway Inc.

Order Warren Buffett se destăinuie. Iscusinţa şi înţelepciunea celui mai mare investitor al lumii Preţ @ RON72,39

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *