James Patterson – Prima iubire

1Axi Moore e o „fată bună”: învaţă bine şi nu creează probleme, dar tot ce îşi doreşte e să plece cât mai departe de orăşelul în care trăieşte şi de viaţa chinuită lângă un tată alcoolic. Când Axi hotărăşte să pornească în călătorie şi să străbată America, singura persoană pe care o vrea alături este cel mai bun prieten al ei, Robinson — de care e îndrăgostită nebuneşte în secret. E posibil însă ca această călătorie să fie cea din urmă pentru el.

Prima iubire este o aventură frumoasă, o poveste despre doi adolescenţi în căutarea bucuriei, libertăţii şi speranţei. O poveste care ne aduce aminte, printre zâmbete şi lacrimi, cât de fragilă este viaţa şi cât de minunat e să iubeşti.

O scrisoare de dragoste de Sf. Valentin pentru fiecare zi a anului. Barnes & Noble
Romanul Prima iubire e pentru cei care vor să retrăiască toată inocenţa şi bucuria de a se îndrăgosti pentru prima oară.

Order Prima iubire Preţ @ RON29,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *