James Harter – Cele 12 elemente ale managementului performant

Cele12Dale Carnegie spunea că a fost unul dintre cei mai mari manageri ai lumii pentru că a avut consilieri mai deştepţi decât el. James K. Harter încearcă să mergă pe traiectul gândirii sale şi să studieze arta conducerii oamenilor. Ce-i fac să fie mai performanţi, mai loiali şi mai determinaţi?

Cu mai mult de zece ani în urmă, Organizaţia Gallup a desfăşurat un studiu detaliat al bazei de date de care dispunea, analizând peste un milion de interviuri realizate cu angajaţi şi manageri în scopul de a identifica cele mai importante elemente pentru menţinerea unui standard al excelenţei la locul de muncă. Aceste elemente au fost dezvăluite pentru prima oarî publicului larg in bestsellerul Manager contra curentului (Editura ALLFA, 2007). Cele 12 elemente ale managementului performant este mult aşteptata continuare a acesteia, sintetizând concluziile a peste 10 milioane de interviuri cu angajaţi şi manageri, realizate în 114 ţări şi 41 de limbi. În Cele 12 elemente ale managementului performant, Rodd Wagner si James K. Harter împletesc analizele Gallup de ultima oră cu descoperirile recente din domeniul neurologiei, teoriei jocului, psihologiei, sociologiei şi economiei.

Order Cele 12 elemente ale managementului performant Preţ @ RON29,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *