Jacques Bergier – Cărţile blestemate

Cărţi ale căror conţinut este uimitor, au fost distruse în mod sistematic pe parcursul istoriei. Altele, deşi au fost restituite publicului larg, au fost inaccesibile cititorilor datorită metodelor de criptare.
Printre aceste cărti se numără şi: ” Cartea lui Thoth” , „Ştanţele Dzyan-ului”, „Excalibur” şi „Manuscrisul Voynich”, studiate de către Jacques Bergier, în mod succesiv, în cadrul acestei opere inedite, Cărţile blestemate, care cercetează atât cauza care a dus la distrugerea în masă a lucrărilor ezoterice, aşa cum s-a întâmplat şi cu Biblioteca din Alexandria.
Se impune o concluzie: există o conspiraţie mondiala împotriva unui anumit tip de ştiinţă, denumită în mod fals „ocultă”, o conspiraţie care se regăseşte în lumea întreagă , în diverse epoci. Cine distruge cărţile „blestemate”?
Veţi afla cu siguranţă daca veţi studia această carte.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *