Ballard J.G. – Nopţi de cocaină

nopti-de-cocaina_1_produsÎn Nopţi de cocaină domneşte aceeaşi atmosferă întunecată din romanele anterioare ale lui Ballard. După ce cinci oameni îşi găsesc sfârşitul într-un incendiu neelucidat, petrecut în luxoasa staţiune Estrella de Mar, directorul clubului Nautico, Frank Prentice, pledeaza vinovat la acuzaţiile de crimă, însă nici măcar poliţia nu e prea convinsă că el este responsabil de acel incident. Când fratele său, Charles, îşi face apariţia pentru a investiga ce s-a petrecut cu adevărat, descoperă, pe măsura ce înaintează cu cercetările, că faţada ultracivilizată şi exclusivistă a staţiunii maschează o lume a delictelor şi deviaţiilor de tot felul, a drogurilor, senzaţiilor tari şi distracţiilor periculoase. Nopţi de cocaină este un roman captivant, dincolo de care transpare viziunea neliniştitoare a unei societăţi hedoniste, în care transgresiunea devine un rău necesar.

Nopţi de cocaină este un exemplu perfect de terorism metafizic, gândit şi excutat cu aceeasi grijă cu care se pune la cale o lovitură fatală.“ (The Washington Post)

De acelaşi autor

Crash

Imperiul soarelui


Order Nopţi de cocaină Preţ @ RON32,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *