Iris Johansen – Urmărirea

Regina suspansului, Iris Johansen, le oferă fanilor săi o nouă şi captivantă poveste.

Eroina principală din Urmărirea, Grace, şi fiica ei, Frankie, duc o viaţă liniştită la ferma din Alabama, un loc izolat de lume.

Dar bărbatul care vrea să le omoare le poate găsi chiar aici. O femeie cu un trecut misterios, nu s-a temut de nimic în viaţă, însă acum trebuie să facă totul pentru a-şi apăra copilul de acest criminal feroce, aflat pe urmele lor.

Agenţia care o proteja a abandonat-o şi singurul său aliat a rămas un bărbat mai periculos decât cel mai aprig duşman al său.

Grace nu l-a mai văzut pe Jake Kilmer de la tragicele evenimente produse în urmă cu opt ani. Acum el o roagă să-i accepte protecţia.

Timpul se scurge, vieţile celor două sunt în pericol, aşa că femeia s-ar putea să vrea să primească ajutorul din partea omului care a trădat-o cândva.

Miza acestui joc al morţii este uriaşă. Iar cei angrenaţi nu se dau în lături de la nimic pentru a dobândi…

Un roman cu mult suspans şi surprinzătoare răsturnari de situaţii, care captează la maximum interesul cititorului.

de acelaşi autor:

Să nu crezi în nimeni

În vizorul morţii

Fascinaţia dansatorului

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *