Iris Johansen – Fascinaţia dansatorului

În cea de a treia carte a seriei Dansatorul Vântului, Iris Johansen ne aduce în lumea zilelor noastre.

Statuia de o excepţională valoare, Dansatorul Vantului, continuă să fascineze şi să rămână subiect de intrigi.

Un scriitor de romane poliţiste are o idee care ar putea duce la aflarea identităţii membrilor unei bande ce terorizează Europa şi a hoţilor unor lucrări de artă inestimabile.

În mijlocul unor evenimente care îi stârnesc dorinţa de răzbunare, carismaticul Alex Karazov o întâlneşte pe Caitlin Vasaro şi îi face acesteia o propuneare de afaceri care îi readuce tinerei femei speranaţa de a-şi salva moştenirea aflată în pericol. Peste Atlantic, secretarul lui Jonathan Andreas, candidat la preşedinţia Statelor Unite, studiază jurnalele familiei Andreas, în speranţa că va reuşi să afle mai multe despre Dansatorul Vântului, aflat în posesia acestei familii.

Interesele tuturor acestor oameni se împletesc şi se completează. Într-un fel sau altul, toţi vor sa se afle în posesia sau măcar în apropierea Dansatorului Vântului. Aventurile lor ne poartă de la un capăt la altul al Europei, dar şi în Statele Unite şi în exoticul Istambul, cu lumea lui interlopă.

Povestea se rotunjeşte prin întoarcerea la ruinele cetăţii Troia, acolo unde a început odiseea statuii Dansatorul Vântului şi unde, se pare, urmează să se scrie ultimul capitol din aventurile personajelor noastre.

Aici, Cailtin şi Alex încearcă să descifreze inscripţia de pe statuie. Ce mistere va dezlega aceasta inscripţie? Ce se va întâmpla cu Dansatorul Vântului?

Va supravieţui lăcomiei şi nesabuinţei oamenilor? Răspunsurile la aceste întrebări, dar şi multe altele, se găsesc în ultimul roman Fascinaţia Dansatorului.

Order Fascinaţia dansatorului Preţ @ RON33,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *