Iordache Bota – Cartea cărţilor de înţelepciune. Cartea înţelepciunii divine

UnknownCartea cărţilor de înţelepciune – Cartea înţelepciunii divine este o adevarată enciclopedie a inţelepciunii părinţilor bisericii. Ea cuprinde: 238 povestiri de înţelepciune; 214 pilde de înţelepciune; 36 lecţii de viaţă; 36 învăţături de înţelepciune; 71 cugetări de înţelepciune; 116 sfaturi de înţelepciune; 9 cărţi antice de înţelepciune; 7 cărti ale religiilor lumii; 250 poveţe de înţelepciune; peste 2000 citate de înţelepciune.

Iordache Bota şi-a dedicat viaţa spre a descoperi cele mai avansate tehnologii şi principii pentru a trăi mai sănătos, mai mult şi mai bine.
Născut în 20 oct. 1957, în satul Sumal, comuna Marca, jud. Sălaj; într-o familie foarte săracă – a terminat şcoala elementară în satul natal, iar la absolvire a mers la Oradea unde a făcut o şcoala de meserii şi liceul seral. În această perioadă, a practicat sportul de performanţă şi a ajuns sportiv de elită. După fuga ilegală din România comunistă (1985), şi perioada petrecută în lagărele de emigrare din fosta Yugoslavie, a ajuns şi s-a stabilit în 1986, în Canada.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *