Ioan Popa – Tranziţie şi reformă

Lucrarea de faţă este rezultatul colaborării inter-universitare prilejuite de programul TEMPER – Tempus Economics for Romania, 1995-1998, coordonat de Academia de Studii Economice din Bucureşti, prin Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, şi având ca parteneri Universităţile „Al. Ioan Cuza“ din Iaşi, „Ovidius“ din Constanţa, „Lucian Blaga“ din Sibiu, „Babes Bolyai“ din Cluj, „Universitatea de Vest“ din Timişoara, precum şi Université Lille I, Université de Paris I, Wirtschaftuniversität Wien, Nothingham Trent University şi Universitatea din Barcelona. Acest program generos a permis organizarea de conferinţe ştiinţifice în ţară cu participarea partenerilor străini, cât şi constituirea de echipe de cercetare formate din cadre didactice din Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale şi din instituţiile partenere.

Volumul cuprinde şase studii care abordează problematica tranziţiei la economia de piaţă în ţările din centrul şi estul Europei.

De acelaşi autor

Tehnica operaţiunilor de comerţ exterior

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *