În curând pe marile ecrane: „Cele 50 de vicii ale domnului Gray”

Fifty Shades of Grey va fi ecranizat. Asta era ştiut încă de la început. Cartea lui E.L. JamesCele 50 de vicii ale domnului Gray,  s-a bucurat de un buget consistent de marketing. Peste Ocean,  editorii fac bani, nu se joacă. Peste 2 milioane de dolari, numai lansarea cărţii. Sigur că dacă nu avea miez nu se vindea, oricâte reclame ar fi avut. Nu misterele sexuale ale domnului Gray cuceresc publicul, ci mai degrabă visul oricărui american de a ajunge la idoli. Şi Anastasia, personajul din lumea largă, are o şansă unică, pe care o joacă, într-un spectacol de naivitate, de a fi în braţele unui om cu bani şi drăguţ pe deasupra.   Fanteziile vând, nu certitudinile.  Universal Pictures a cumpărat drepturile de ecranizare ale romanului despre care toată lumea din America vorbeşte . Eu cred că deal-ul a fost făcut înainte de apariţia cărţii. În brief-ul de producţie se spune că actorii principali trebuie să fie mai mereu dezbrăcaţi.

Câteva nume mari de la Hollywood au început deja să fie vehiculate în legătura cu filmul. Pentru rolul lui Christian Grey se pare că, momentan, exista urmatoarele variante: Ryan Gosling, Ian Somerhalder, Alex Pettyfer, Alexander Skarsgard, sau Robert Pattinson.  Dar cine ar fi ideală ca Anastasia Steele? Bret Easton Ellis, autorul romanului American Psycho si posibilul viitor scenarist al filmului Fifty Shades of Grey pariază pe Scarlett Johannson. Filmarile sunt programate să înceapă în noiembrie.

Fifty Shades of Grey deschide deja o nouă uşă în istoria filmului. Va fi un altfel de Dirty Dancing?

 

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “În curând pe marile ecrane: „Cele 50 de vicii ale domnului Gray””

  1. claudia spune:

    Ce as putea spune?Este carte care m-a dat de tot peste cap si pe care nu o pot lasa din mana si care chiar daca multi spun ca este prea erotica, eu una nu tocmai acesta parte ma intereseza ci , nu stiu daca ma exprim corect , dragostea lui Grey pentru ANA.Pot spune ca am invatat cate ceva din acesta dragoste., asta daca este citita cu atentie si intereseaza pe cineva acest lucru.O citesc din nou pentru ca am impresia ca am pierdut cate ceva din ea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *