În Casa de Pariuri Literare, ca acasă

În Club A s-a comis o lansare cu cântec. Casa de Pariuri Literare a pus deja pe partituri tipografice mai multe cărţi Nora Iuga – Spitalul manechinelorNora Iuga – Dactilografa de noapte, Mihnea Blidariu – Playlist, Cezar Nicolescu – Lil 1.0, Dumitru Bădiţa – Invitat la Săvârşin şi casa de marcat preţuri studenţeşti. De aia, a spus uncristian, nu pot intra în lanţurile de librării pentru că practică scoruri prea mici la carte. Mihnea Blidariu s-a dat în spectacol cu Luna amară. Băieţii pentru care literatura e un hobby au stropit Casa de Pariuri… cu şampanie. Nora Iuga a transmis un mesaj telefonic. Şi totul a fost ca acasă.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “În Casa de Pariuri Literare, ca acasă”

  1. Cristina Climov spune:

    dragă Ilă, mie mi se pare un nene inteligent uncristian,ăsta,de-aia am şi fost la acea „lansare cu cântec”, dar nu am putut să stau.Discuţia iniţială, despre piaţa editorială românească m-a speriat, cu stilul ei anost şi tărăgănat.Şi speech-ul sus-numitului a fost…necomercial.Adic băieţii ăştia nu ştiu să se vândă,nu ştiu să placă.Sunt totuşi o editură.Care se chinuie să se desprindă de on-line.Să auzim numai de bine!

  2. Victor Jalbă-Șoimaru spune:

    Dragă Cristina lansarea a fost cu cîntec pentru că a urmat la propriu un concert. Pentru stilul anost și tărăgănat ne cerem iertare. Și pentru discursul necomercial. Ar trebui să menționăm totuși că băieții ăștia (adică cei doi de la CDPL) nu vor nici să se vândă nici să se facă plăcuți. Nu înțeleg la ce te referi cînd zici că ne chinuim a ne desprinde de online. Oricum putem continua această discuție în privat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *