Ilie Vasile – Gestiunea financiară a intreprinderii

În  Gestiunea financiară a intreprinderii (ediţie revizuită şi adăugită) se realizează o abordare nouă a gestiunii financiare a intreprinderii, care pune în evidenţă influenţa pe care o exercită asupra propriei gestiuni, contextul intern şi extern al fiecărei intreprinderi şi se evidenţiază mutaţiile care se produc în gestiunea financiară a intreprinderii pe măsura evoluţiei sistemului financiar.

Activitatea financiară ce se desfăşoară la nivelul intreprinderilor simte nevoia unor reconsiderări teoretice şi aplicative pentru a deveni compatibilă cu exigenţele economiei de piaţă ce se conturează în ţara noastră.

Astfel, lucrarea lui Ilie Vasile este una de introducere în problematica financiară a intreprinderii, ea adresându-se îndeosebi studenţilor de la ştiinte economice.

Order Gestiunea financiară a intreprinderii Preţ @ RON35,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *