Ilias Papageorgiadis – 100 mici secrete pentru investiţii imobiliare de succes

100 mici secrete pentru investiţii imobiliare de succes este continuarea blog-book-ului Prin labirintul imobiliarelor şi alte întâmplări adevărate a lui Ilias Papageorgiadis, grecul care s-a descurcat prin pestriţa lume a samsarilor de terenuri din România. Cartea este prefaţată de scriitorul Dan-Silviu Boerescu, unul dintre românii luaţi de valul afacerilor cu terenuri şi case. Dacă el, ca victimă, a înţeles singur unde a greşit, şi cititorii interesaţi de subiect pot găsi soluţii la diferite probleme sau îndreptări posibile la greşelile făcute.

Cum să-ţi faci o analiză cost-beneficiu, cum să negociezi un preţ bun, ce se ascunde în spatele unei reclame agresive, ce înseamnă bani în avans, cartere rezidenţiale, împrumuturi, termene de plată şi execuţii etc. Toate sunt analizate limpede. Vorba autorului: „Mai bine legi măgarul, pentru a nu trebui să alergi mai apoi după el.”

De acelaşi autor

Prin labirintul imobiliarelor şi alte întâmplări adevărate

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *