Igloo Media şi Radu Teacă, premianţii Anualei de Arhitectură

Igloo Media si Radu Teacă au primit Premiul secţiunii „Carte de arhitectura”din cadrul editiei a VIII-a 2010 a Anualei de Arhitectură Bucuresti. „Radu Teacă- proiecte 1990- 2010” este prima monografie dedicată unui arhitect român editată de Igloo, album ce oferă prin intermediul lucrărilor de valoare prezentate, o imagine de ansamblu a arhitecturii contemporane românesti. Anuala de Arhitectură Bucuresti se desfasoara in perioada  02-09 iulie în spaţiul expoziţional al Salii Dalles.

Radu Teacă a ales să se concentreze asupra unei game de subiecte restrânsă, dar complementară: locuinte, amenajări interioare si obiecte de design. Arhitectura este prezentată în toate formele ei, de la schite si desene de mână, la planuri elaborate si constructii propriu-zise, surprinzând caracterul lor minimalist în fotografii reprezentative. În plus, fiecare proiect expune si memorii descriptive si tehnice.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *