ICR finanţează pe Münchausen

De teama acuzelor că sprijină cultura urbană, ICR a hotărât să finanţeze revista de rock Münchausen (care fie vorba între noi mai critici printre critici, nici pagină de web nu are), în cadrul concursului de proiecte pentru  publicaţii culturale în limba română, informează poetul Răzvan Ţupa, într-o notă pe facebook.

Juriul format din Eugen Negrici, Gabriel Chifu si Cornel Ungureanu a hotărât că respectiva publicaţie se înscrie în criteriile de selecţie, asta în condiţiile în care mai cunoscuta revistă Plic nu i s-a mai prelungit finanţarea, probabil pentru că şi-a permis să critice eminenţele lor implicate în scandalul Neagoe, dezvăluit de jurnalistul Andrei Bădin în 2009.

Poate că oficialii de la ICR, instituţie căreia criza nu i-a dijmuit conturile, suferă mai degrabă de Sindromul Münchausen, sindrom care apare de obicei la persoane cu tulburări de personalitate şi este caracterizată prin necesitatea de a simula o maladie inexistentă pentru a fi luat în seamă.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “ICR finanţează pe Münchausen”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *