Iacob Căţoiu – Cercetări de marketing. Tratat

Nu se poate concepe un business fără marketing şi nici marketing fără cercetări. Cartea laboratorului de afaceri – te învaţă cum să faci. Cartea managerului şi a profesioniştilor săi – suportul unei decizii logice.
După cum se cunoaşte, implementarea opticii de marketing într-o intreprindere sau organizaţie modernă, la începutul acestui mileniu, este de neconceput fără un nou mod de conducere, care să asigure coordonarea şi integrarea tutror activităţilor, subordonarea lor aceluiaş scop final: satisfacerea la nivel superior a nevoilor actuale şi de perspectivă ale consumatorului şi utilizatorului.

Order Cercetări de marketing. Tratat Preţ @ RON75,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

4 Responsesto “Iacob Căţoiu – Cercetări de marketing. Tratat”

  1. Mihai spune:

    numele autorului este Iacob Cătoiu…nicidecum Cățoiu..

  2. Laurentiu spune:

    In primul rand pretul este foarte ridicata (peste tot e 60 de lei) si in al doilea rand pe autor il cheama Iacob Cătoiu nu Iacob Căţoiu

  3. Marius spune:

    Pretul e variat de la o librarie la alta, asta depinde de diferiti factori probabil. Eu am comandat-o pt suma de 28.00 de lei de pe un alt site, a mai costat transportul 15.00 lei, si surpriza a fost paginile lipsa

  4. Laurentiu spune:

    Ce ai cumparat tu la 28 de lei este varianta mai veche a cartii care se numeste doar „Cercetari de Marketing”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *