Herb Cohen – Arta de a negocia

27.00 – 20.00 Lei

Trăim într-o lume în care totul se negociază, indiferent că eşti la serviciu, acasă, cu familia ori prietenii. Sinteza a celor 30 de ani de experienţă ai autorului în domeniu, cartea lui Herb Cohen este manualul perfect, ghidul practic pe care te poţi baza pentru a deprinde până la detaliu arta de a negocia.

Ne dorim o mulţime de lucruri: prestigiu, libertate, bani, dreptate, statut social, iubire, siguranţă şi recunoaştere din partea celorlalţi. Unii oameni ştiu mai bine cum să obţină ceea ce-şi doresc. Şi dumneavoastră veţi deveni unul dintre aceştia. De obicei, se presupune că se bucură de răsplata doar cei talentaţi, conştiincioşi şi educaţi. Celor care credeau că virtutea şi munca asiduă vor învinge, la final viaţa le-a dovedit deja contrariul. „Câştigătorii” par sa fie oameni care nu numai că sunt competenţi, dar au şi abilitatea de a-şi „negocia” calea spre atingerea scopului. Ce este negocierea? Este folosirea informaţiei şi a puterii astfel încât să modifice comportamentul în cadrul unei „urzeli de tensiune”. La o analiză mai atentă a acestei definiţii largi, ne dăm seama că de fapt negociem tot timpul, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională.
Herb Cohen, Arta de a negocia

Peste 1.000.000 de exemplare vandute
New York Times bestseller
Traducere din engleza de Ciprian Saucan

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “Herb Cohen – Arta de a negocia”

  1. nadya spune:

    buna,
    cum pot sa procur si eu cartea?

  2. Ilă Citilă spune:

    Momentan indisponibil acest volum. Ila

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *