Guvernul american dezleagă misterul din “Plum Island”

Odată cu decizia administraţiei americane de a deschide “Plum Island”, din nordul New-York-ului publicului, autorul american de thriller, Nelson DeMille, îşi vede misterul operei periclitat. El ar fi dorit ca zona să rămână în continuare necunoscută.Era locul ]n care specialiştii se băteau cu viruşii şi bacteriile într-un laborator de cercetare.

În timpul războiului rece, acolo, lângă o bază militară, se afla un laborator de teste medicale pentru animale. Acum autorităţile se consultă cu localnicii ce s-ar putea face cu proprietatea, pe care au desecretizat-o.

DeMille, autorul cărţii Plum Island despre un detectiv care investiga două crime printre biologii din laborator secret, ar fi preferat să rămână tot de stat. Acolo, în opinia sa, se mai ascund multe mistere.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *