Gheorghe Suciu – Audit intern şi guvernanţă corporativă

UnknownProf univ dr. la Fac. de Contabilitate şi Informatică de Gestiune –ASE Bucureşti şi prodecan acesteia. Expert contabil şi auditor financiar – membru în Comisia de Apel – camera Auditorilor Financiari din România, Titular de curs. Contabilitate financiară, Audit financiar, Contabilitate de gestiune fiscală, Audit inter la cursurile Master din cadrul facultăţii noastre. A publicat lucrări de referinţă în domeniul contabilităţii, auditului financiar, contabilitate şi fiscalitate, îmbinând armonios teoria cu practica economico-financiară. Actualmente cercetarea ştiinţifică este orientată asupra contabilităţii instituţiilor publice, a auditului intern, privat şi public. A participat activ la dezvoltarea profesională în cadrul CECCAR la susţinerea numeroaselor cursuri profesionale: Standarde Internaţionale de Contabilitate, Fiscale, deontologie profesională. Coordonează şi susţine două cursuri postuniversitare de specialitate „Audit financiar contabil şi fiscal” şi „Management contabil şi fiscal” în cadrul Departamentului de Formare Continuă ASE Bucureşti. Este director de curs Master „Audit financiar contabil în afaceri” Fac. de Contabilitate şi Informatica de gestiune.

Gheorghe Suciu

Lector univ. drd. la Universitatea “Sextil Puşcariu” din Braşov, Facultatea de Ştiinţe Economice. Masterat în contabilitate la Academia de Studii Economice Bucureşti, Facultatea Contabilitate şi Informatică de Gestiune. Autor şi coautor de comunicări, articole, studii ştiinţifice şi cursuri universitare în domeniul contabilităţii publice, bancare şi de gestiune a analizei economico-financiare. Este preocupat de cercetări ştiinţifice în domeniul contabilităţii şi auditului public intern, actualmente doctorand la Academia de Studii Economice Bucureşti, Specialitatea: „Contabilitate şi Audit”. Posedă cunoştinţe atât teoretice cât şi practice de specialitate, consiliază societăţi comerciale fiind pasionat de noutăţile pe care economia românească le adoptă.

Flavia Stoian

Doctorand pe domeniul Contabilitate în cadrul ASE Bucureşti şi preparator în Catedra de Contabilitate, Audit şi Control de Gestiune A participat la congrese şi conferinţe internaţionale, sesiuni de comunicări ştiinţifice, manifestându-şi cu perseverenţă interesul constant pentru domeniul contabilităţii şi al auditului, fiind co-autoare la numeroase articole publicate în reviste de specialitate. Susţine în prezent seminarii de contabilitate financiară, bazele contabilităţii şi audit financiar.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *