Gheorghe Militaru – Managementul producţiei şi al operaţiunilor

Lucrarea se adresează studenţilor, managerilor şi specialiştilor care îşi desfăşoară activitatea în sfera producţiei sau a serviciilor. Ea oferă cititorilor o sinteză utilă şi cuprinzătoare a cunoştinţelor din domeniul managementului producţiei, într-o prezentare accesibilă şi atractivă atât din perspectivă ştiinţifică, cât şi practică.Această carte integrează într-un mod unitar sistemele de producţie şi cele prestatoare de servicii. Fiecare capitol se deschide cu o trecere în revistă a problemelor care urmează a fi tratate şi a obiectivelor urmărite. O atenţie specială a fost acordată studiilor de caz şi aplicaţiilor, care ilustrează principalele aspecte teoretice descrise în lucrare.

De acelaşi autor

Managementul serviciilor

Order Managementul producţiei şi al operaţiunilor Preţ @ RON29,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Gheorghe Militaru – Managementul producţiei şi al operaţiunilor”

  1. Kelly spune:

    sunt de acord in ce priveste resuncamintel la vecinii din UNGARIA ,asa ca ADEVARATUL SCOP AL RECENSMINTULUI SA NU FIE LA NOI CU O ALTA CONOTATIE SI ALEGERILE SE POT FRAUDA CU ACEST RECENSAMINT !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *