George Arion – Fortăreaţa nebunilor

UnknownGeorge Arion: “Voi publica 200 de povestiri poliţiste, un record pentru literatura română”

Protagonist al romanelor Atac în bibliotecă, Profesionistul, Pe ce picior dansaţi?, Trucaj (reunite in integrala Detectiv fara voie din 2009), Andrei Mladin revine, spre bucuria fanilor săi, într-o nouă carte: Fortăreaţa nebunilor, publicată la Crime Scene Publishing. Chiar dacă resimte povara anilor care au trecut de la ultima sa întâlnire cu cititorii, jurnalistul de la Flacăra este la fel de însetat de adevăr şi dreptate, mereu gata să-şi pună în pericol şi viaţa pentru a le afla.

În noua carte a lui George Arion, o misterioasă societate ATHANARIC, cu multe ramificaţii pe plan internaţional, încearcă să dezvolte un proiect prin care să se poată realiza controlul minţii umane. În ce scop? Acela de a elimina adversari incomozi din politică, afaceri, presă, cultură şi din alte domenii. Din dorinţa de a deţine Puterea. Nu ezită să-şi arunce dusmanii în ospicii, pe baza unui diagnostic fals, să le terfelească imaginea, sau să-i ucidă. Se face ea vinovată de suprimarea celui mai mare poet al românilor, care a lăsat posterităţii un mesaj teribil, incifrat cu abilitate într-unul dintre poemele sale? Are ea legătură cu încercarea de a-l reduce la tăcere pe Andrei Mladin, internat într-un sanatoriu unde se petrec fapte ciudate? A contribuit ea la sfârşitul unui tânăr care se zbătea să ajunga pe un tărâm al libertăţii?
Fortăreaţa nebunilor înregistrează o cavalcadă de întâmplări ale căror înţeles este înfricoşător…

de acelaşi autor:

Detectiv fără voie

Atac în bibliotecă

Spioni în arşiţă

 

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *