George Arion – Spioni în arşiţă

1La Sharm El Sheikh, în Egipt, unde turiştii se bucură de aer, apă şi soare la discreţie, doi agenţi ai serviciilor secrete, SRI şi Mossad, îşi dau mâna pentru o misiune aproape imposibilă. Claudiu Ropan o întâlneşte pe fosta sa iubită, Ella Camo, şi-şi reamintesc clipele petrecute împreună în timpul comunismului. Acum servesc la două instituţii diferite. Nevoia îi face să se implice într-o misiune aproape imposibilă: descoperirea unei reţele de foşti spioni care au pus la cale o escrocherie de proporţii. În Spioni în arşiţă, când unii fac scuba-diving şi alţii se prăjesc la soare, aproape nimeni nu bagă în seamă urzeala din jurul lor. Aici, fierbe acţiunea noului roman poliţist al lui George Arion, într-un crescendo ce-ţi duce sufletul la gură. Reuşesc sau nu? Aceasta este dilema.

De acelaşi autor

Detectiv fără voie

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “George Arion – Spioni în arşiţă”

  1. alina spune:

    Tocmai am terminat cartea de citit, trebuie sa spun ca mi-a placut destul de mult insa as fi vrut mai multe detalii despre cum au scapat Claudiu si Ella de pe vas. Ma opresc aici din relatarile legate de carte, nu as vrea sa spun mai mult ca ceilalti sa o poate citi cu interes.

    Felicitari scriitorului „care nu exista”, v-oi cauta si alte carti cu aceeasi semnatura.

  2. petiteleasy spune:

    mda.buna ziua.eu vreau sa citesc online cateva carti ale d.geroge arion.dar nu gasesc site ul cu cartea trucaj.d exemplu.o adresa reala mi ar fi d ajutor.multumesc mult,sante

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *