Gautier Renault – Poker în infern

1 Lars, un tânăr student din Amsterdam, se oferă să testeze un nou medicament, pentru o sumă frumuşică. Medicamentul experimental îi produce însă halucinaţii şi atacuri de panică, cu urmări devastatoare. La Paris, Hugh, jucător de poker online, dispare în chip misterios. În Bahamas, informaticianul Phillipe face speculaţii pe piaţa numelor de domeniu, din faţa unui laptop. Cu toţii gravitează în jurul grupului industrial Kramer şi joacă un joc de care, fără să ştie, depind chiar vieţile lor.

 

Conspiraţii internaţionale, afaceri murdare, crime, ambiţii şi corupţie… bine aţi venit la o partidă de poker în infern!

De la Boston la Paris, de pe plajele din Nassau până în extravagantul Las Vegas, jucători cu fetele împietrite riscă totul într-o unică şi grandioasă partidă. Un thriller de ultima oră, Poker în infern combină teme contemporane explozive cu un uluitor simţ al suspansului.

Florian Lafani s-a născut în 1980, in Franta. După studii de limbi clasice, a lucrat mai mulţi ani într-o editură, unde s-a ocupat de divizia de carte electronică. În 2009, a publicat online  romanul La Toile, iar în 2010 romanul Poker în infern (Une Partie en Enfer), împreună cu Gautier Renault.

Gautier Renault s-a nascut in 1981, in Franţa. A studiat economia in Franţa şi in Statele Unite ale Americii şi a lucrat mai mulţi ani în domeniul editorial, fiind specializat pe drepturile de autor. Este un admirator declarat al romanelor poliţiste americane. Poker în infern este primul său roman.

Order Poker în infern Preţ @ RON24,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *