Gary Hamel – Ce contează acum

Ce contează acum face parte din Co-Lecția de Leadership, un proiect al editurii Publica realizat împreună cu Fundația Post-Privatizare.

  • Ce contează acum este pledoaria înflăcărată a lui Gary Hamel pentru regândirea principiilor fundamentale ale managementului și leadershipului, a semnificației muncii și a vieții organizaționale. Autorul ne întreabă: ,,Care sunt elementele fundamentale și cruciale, care vor hotărî dacă organizația dumneavoastră prosperă sau se prăbușește în următorii ani?” Răspunsul acoperă cinci aspecte de o importanță covârșitoare: valorile, inovația, adaptabilitatea, pasiunea și ideologia.

    ,,Ce contează acum este o carte savuroasă, presărată cu exemple de înțelepciune neconvențională, sfaturi tentante și pline de inspirație și câteva idei lucide și îndrăznețe. Gary Hamel este o legendă în domeniul managementului, iar această carte ne reamintește de ce.” Daniel H. Pink, autorul cărții Drive (Publica, 2011)

    ,,Cartea scrisă de Gary Hamel ne oferă o perspectivă profund revelatoare asupra leadershipului secolului XXI. Autorul surprinde esența acestuia: capacitatea de a construi pe baza valorilor, de a inova, de a te adapta cu rapiditate la mediile aflate în schimbare și de a pune mai curând pasiune în conducerea oamenilor decât în a te sprijini pe tehnici de management. Dacă îi urmați sfaturile, veți deveni un mare lider.” Bill George, fost președinte și CEO Medtronic

    „Vă invit să parcurgeţi cartea, să-i pătrundeţi esenţa şi, în final, să încercaţi să redescoperiţi adevăratele valori care fac o companie să fie cu adevărat performantă, să descifraţi paşii care fac din fiecare dintre voi un lider remarcabil, să cunoaşteţi valenţele succesului cu şi prin oamenii pe care îi conduceţi, să puteţi, practic, să conduceţi lumea!” Péter Barta, Director Executiv, Fundația Post-Privatizare

Order Ce contează acum Preţ @ RON49,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *