Gabriel Liiceanu – Întâlnire cu un necunoscut

intalnire-cu-un-necunoscut_BookisealaO carte cu două personaje: un cunoscut şi un necunoscut, care se întâlnesc şi se înfruntă.
Cunoscutul e Gabriel Liiceanu, în ipostaza lui de persoană publică. Necunoscutul e Gabriel Liiceanu, în ipostaza lui de om pur şi simplu. El e personajul principal al cărţii: omul cu tainele şi spaimele lui, acela pe care orice scriitor adevărat caută să-l descopere odată cu fiecare nouă pagină. Cine sunt eu? Aceasta e întrebarea. Răspunsul e de căutat în însemnările care, deşi par legate de o zi sau de alta, au crescut, de fapt, dintr-o viaţă întreagă.
Din întâlnirea celor două personaje cu cititorul – şi el un necunoscut – ia naştere imprevizibilul acestor pagini. Din forţa lor confesivă – tensiunea lor.
Dacă aţi apucat cândva să deschideţi „uşa interzisă“, urmarea este că aveţi acum, iată, o „întâlnire cu un necunoscut“.

De acelaşi autor

Scrisori către fiul meu

Declaraţie de iubire

Apel către lichele

Cele trei norme ale mamei. Prăjitura interzisă

Despre limită

Cearta cu filozofia

Uşa interzisăOrder Întâlnire cu un necunoscut Preţ redus @ RON39,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Gabriel Liiceanu – Întâlnire cu un necunoscut”

  1. vioricanica spune:

    astept cu nerabdare sa soseasca pachetul cu volumul , deocamdata am citit cele cateva pagini di reclama si cred ca este la fel de seducatoare ca celelalte volume scrise de domnia sa ..jurnalul de la paltinis citit de mine in 1984 , a fost suportul moral in acea vreme ..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *