Fiul lui Liiceanu fuge din Japonia

Ştefan Liiceanu, care locuieşte în Tokyo de 17 ani, i-a spus mamei sale se întoarce în ţară. Fiul lui Liiceanu lucrează la o importantă bancă din capitala Japoniei. Psihologul Aurora Liiceanu, mama economistului, a povestit pentru „Adevărul de Seară” că acesta se va întoarce în curând în România, întrucât în capitala Japoniei viaţa a devenit tot mai grea după seismul devastator din 11 martie.

„Mă întorc în ţară. Nu mai e de stat aici!,” i-a mărturisit tânărul bancher mamei sale, Aurora Liiceanu, ieri, într-o discuţie purtată prin telefon chiar în timp ce casa din Tokyo era zgâţâită de un nou cutremur.

Ştefan Liiceanu i-a spus mamei sale că situaţia din Japonia se agravează pe zi ce trece, iar predicţiile sunt din ce în ce mai sumbre. „Mi-a spus că nu se mai găseşte de mâncare, au rămas fără electricitate şi aşa vor rămâne un timp bun de-acum încolo. Autorităţile i-au sfătuit să doarmă îmbrăcaţi, să fie pregătiţi de un nou seism. De fapt, cutremurele par să nu se mai oprească acolo, au parte numai de replici puternice. Psihologic, toată lumea a fost afectată, chiar dacă nu toţi au suferit daune. Mi-a zis că se întoarce în ţară în maxim o lună de zile!”, a declarat Aurora Liiceanu, doctor în psihologie şi expert în Antropologie pentru „Adevărul de Seară”.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Fiul lui Liiceanu fuge din Japonia”

  1. nicole spune:

    mda
    fiul lui Liiceanu,ca si altii asemeni lui, va fi crunt dezamagit de”cutremurele”nevazute( dar,oho,simtite!) din Romanica zilelor noastre…probabil,totusi,ca viata e mai importanta,cea mai importanta…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *