Ely Star – Misterele astrologiei egiptului antic

În Misterele astrologiei egiptului antic, cititorii pasionaţi de temă vor  întâlni reluarea unei vechi tradiţii de calculare a horoscopului ţinând cont nu numai de poziţia zodiacului, ci şi de forţa intrinsecă pe care se pare că o degajă structura numelui. Se va folosi metoda cabalistică de transformare a literelor în simboluri cifrice, cifre cu care se vor corecta astfel aspectele figurilor cercurilor planetare, existente la naştere sau în diferite momente ale vieţii.
Exista cercetări psihologice în zilele noastre care încearcă să demonstreze chiar o legătură între eufonia numelui şi tipul de psihologie al unui individ. Speculaţiile mai pot viza şi mediul familial şi educaţional specifice unor nume, medii în care ştim că individul se formează. Putem lua în consideraţie “terenul” genetic pe care acesta îl moşteneşte.
De remarcat în “Carte de aur a magilor” în care veţi observa că lamele negre majore posedă trei tipuri de semnificaţii referitoare la lumea Divină, Spirituală şi Fizică (cu echivalenţele lor: gândire, voinţă, acâţiune). Majoritatea
dintre noi am văzut sau “ne‐am făcut” un bioritm la calculator. Ştim în consecinţă ca cele trei cicluri (afectiv, fizic ori intelectual) au un aspect decalat, înregistrând valori diferite într‐un moment anume.

Order Misterele astrologiei egiptului antic Preţ @ RON26,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *