Elvira Nica – Strategii şi politici de ocupare a forţei de muncă în România

Cursul Strategii şi politici de ocupare a forţei de muncă urmăreşte să formeze specialişti antrenaţi în diferite activităţi legate de managementul strategic al asigurării şi ocupării forţei de muncă (ca o dimensiune majoră a managementului strategic al dezvoltării), a elaborării şi promovării politicilor în acest domeniu, în contextul intrării României în Uniunea Europeană.

În condiţiile marilor schimbări structurale ale lumii ca urmare a acţiunii unui flux de procese conexe (uneori contradictorii) care modifică radical condiţiile şi factorii competitivităţii pe pieţele globalizate etc., strategiile legate de forţa de muncă se dovedesc a fi devenit unele din principalele strategii de străpungere şi ruptură care vor modela viitorul pe noi criterii de accesibilitate şi dezirabilitate.

Absolvenţii acestui curs vor putea accede la posturi de mare specializare cerute de dezvoltarea actuală a României ca membră a UE, în serviciile administraţiei publice, în organizaţii neguvernamentale, în cercetare, învăţământ, consultanţă, management etc.

De acelaşi autor

Psihosociologia managerială

Order Strategii şi politici de ocupare a forţei de muncă în România Preţ @ RON25,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *