Elvira Nica – Elaborarea şi folosirea studiilor de caz în managementul resurselor umane

Prezenta lucrare se adresează, cu deosebire, studenţilor şi celor care-şi pregătesc lucrările de masterat şi doctorat şi care doresc să elaboreze lucrările de absolvire pe baza unor metodologii mai complexe în cadrul cărora vor folosi şi „studiile de caz”.

Aşa cum se va putea vedea pe parcursul volumului, „studiile de caz” reprezintă o metodă calitativă de investigare a realităţii sociale, cu o mare varietate de forme şi obiective de realizare.

În abordarea acestei metodologii este necesar să avem în vedere, pe de o parte, caracteristicile şi valenţele acestei metode şi, pe de altă parte, limitele sale, ceea ce impune – pentru un studiu mai profund – îmbinarea „studiilor de caz” cu alte metode de investigare cantitative sau calitative.

De acelaşi autor

Psihosociologia managerială

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *