Ella Pop – Melanj de sentimente

1O proză alertă, bazată pe întâmplări reale – ceea ce face cu atât mai impresionant romanul de debut al autoarei Ella Pop, care a reuşit să creioneze un personaj feminin extrem de credibil, în ale cărei trăiri ne regăsim într-un fel sau altul toţi. Asistăm la o dualitate de stări prezente în acelaşi timp, paradoxale, de altfel – fericire şi tristeţe, hotărâre şi nehotărâre, siguranţă şi nesiguranţă. O lectură pe care nu-ţi mai doreşti s-o mai laşi din mână.

Autoarea ne poartă printr-o poveste de dragoste cât se poate de contemporană, cu un triunghi amoros complicat şi fatidic, poveste care are în acelaşi timp o calitate nu foarte des întâlnită în beletristica actuală, aceea de a fi bazată pe fapte reale.“ Marius Ghenea

Order Melanj de sentimente Preţ @ RON27,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *