Elena Marilena Porumb – Managementul strategic al resurselor materiale

Lucrarea este scrisă pentru a prezenta posibile soluţii la problemele cu care se confruntă economia românească aflată la răscrucea impusă de trecerea la economia de piaţă, pe de o parte, şi competiţia în creştere pe piaţa mondială, economie care trebuie să se adapteze la constrângerile mediului înconjurător, pe de altă parte.

Eforturile de reducere a decalajelor de dezvoltare ale economiei româneşti sunt sprijinite de furnizarea celor mai noi concepte teoretice şi practici de succes privitoare la managementul strategic resurselor materiale elaborate în ţări ca Marea Britanie, Japonia, S.U.A. Centre de cercetare privind politica economică şi aprovizionarea strategică au fost create pe lângă marile universităţi de tradiţie cum sunt cele de la Bath, Warwick, Washington, Tokyo. Acestea au dezvoltat şi aplicat în practică noile concepte teoretice pe care le propunem cu acest prilej şi celor interesaţi de acest domeniu din ţara noastră.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *