Editura Irecson – CD-ul Planul de afaceri INSTANT

IRECSON Consultanţă Complexă şi Proiecte oferă servicii de consiliere şi întocmire a planurilor de afaceri şi studiilor de fezabilitate pentru obţinerea de finanţări sub forma de credite bancare sau participare la capitalul social, precum şi de reprezentare şi asistenţă a solicitantului în discuţiile cu destinatarul planului de afaceri.

Secţiunea financiară a planului poate fi prezentată atât în format autohton (pentru finanţatorii din România), cât şi în format anglo-saxon (pentru finanţatorii străini).
Experienţa IRECSON Consultanţă Complexă şi Proiecte a fost materializată în cartea “Planul de afaceri” şi în cd-ul “Planul de afaceri – Instant” – versiunea profesională.
Utilitatea acestor publicaţii vine în completarea disponibilului de consultanţă de specialitate acordată de IRECSON, contribuind totodată la înţelegerea cât mai bună de catre intreprinzatori a instrumentelor de analiză economico-financiară în realizarea proiectelor lor de dezvoltare.

CD-ul: Planul de Afaceri-Instant
– versiunea profesionala –

CD-ul Planul de Afaceri – Instant
reprezintă un instrument unic pe piaţa din România, cu o utilitate şi eficienţă de excepţie pentru orice manager, investitor sau consultant ce doreşte să întocmească un plan de afaceri profesional.

Planul de Afaceri – Instant (versiunea integrată) cuprinde structura-cadru a unui plan de afaceri complet (aprox. 50 pag.), fiecare secţiune a planului conţinând îndrumări, explicaţii, probleme ce trebuie abordate, recomandări şi avertismente. Pentru secţiunile speciale pot fi accesate pagini cu informaţii suplimentare.

Versiunea integrata existentă pe CD-ul Planul de Afaceri-Instant cuprinde o aplicaţie financiară care, pe baza datelor introduse de utilizator, generează automat toate situaţiile financiare ale planului (bilanţ, cont de rezultat, cash flow), calculează indicatorii de analiză, costurile implicate, pragul de rentabilitate, intervalul de siguranţă, întocmeşte grafice şi evaluează proiectul de afaceri.

Programul permite exportul automat al tabelelor şi graficelor din aplicaţia financiară în Macheta-cadru a planului de afaceri completată de dvs., documentul principal şi anexele sale putând fi tipărite şi prezentate într-un format profesional unui terţ (bancă, acţionari, partener de afaceri, fond de investiţii, management superior).

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *