Editura Herald şi Librăria Cărtureşti Verona

Editura Herald şi Librăria Cărtureşti Verona (Str. Pictor Arthur Verona, nr. 13-15) au plăcerea de a vă invita marţi, 24 octombrie 2017, ora 18.30 la evenimentul Arta de a trăi conştient, eveniment ce se va desfăşura în cadrul campaniei naţionale „Te aşteptăm în librărie!”

 

Ce înseamnă sa fii mindful?

 

Suntem cu adevărat prezenţi în viaţa noastră?

 

Poate că din când în când avem nevoie doar de mici memento-uri, care să ne reamintească faptul că suntem deja demni, valoroși, merituoși. Uneori nu ne simțim astfel, iar acest lucru este din cauza rănilor și a cicatricilor pe care le avem din trecut, sau din cauza incertitudinii legate de viitor. Este îndoielnic că am ajuns de unii singuri să ne simțim lipsiți de merite. Am fost „ajutați” să ne simțim nevrednici. Am fost învătați într-o mie de feluri, atunci când eram mici, și ne-am învățat foarte bine lecțiile.

 

Vom povesti pe marginea titlurilor Mindfulness zi de zi de Jon Kabat Zinn,  Mindfulness. 8 paşi către fericire, de Bhante Gunaratana, Mindfulness pentru profesori de Patricia A. Jennings,  şi Cum gătim realitatea. de Daniela Andreescu, alături de invitaţii: Daniela Andreescu (formator în managementul comunicării şi relaţiilor interpersonale, trainer, coach), Matei Georgescu(profesor universitar, psihanalist, psihoterapeut), Mihai Popa Radu (fondator Mindfulness Institute) şi Andreea Neagu(psiholog, psihoterapeut), specialişti care vor împărtăşi publicului prezent noţiuni din mindfulness şi cum putem aplica acest concept în viaţa noastră de zi cu zi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *