Editura Confisc – Codul Fiscal Comparat 2009 – 2010. Cod + norme

În această a doua ediţie, au fost introduse normele privind deductibilitatea cheltuielilor de cercetare-dezvoltare, reglementările privind registrul operatorilor intracomunitari, noul model al formularului 300 „Decont TVA” – în vigoare din iulie 2010; s-a actualizat legislaţia secundară privind contribuabilii inactivi, impozitul pe veniturile din transferul proprietăţilor imobiliare din patrimoniul personal modificarea din oficiu a vectorului fiscal cu privire la TVA, amânarea de la plata în vamă a TVA, etc.

Modificările la CODUL FISCAL, în vigoare în anul 2010, sunt conforme cu –  Legea nr. 367 / 25.XI.2009, Legea nr. 343 / 13.XI.2009, Legea nr. 329 / 09.XI.2009  Modificările de text (cu o linie tăiată la mijloc sau în raster gri) ce nu au nicio indicaţie privind data, sunt în vigoare începand cu 1 ianuarie 2010.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *