DOR de reviste bune

La Cărtureşti, ploaia adună cititori. În Ceainărie mulţi tineri răsfoiesc Doar o revistă. Policromie şi „magie” editorială, aşa cum proclamă însuşi editorii. Pe copertă, Otto, un tânăr punker care vrea să schimbe lumea. Recunosc că pe vremea mea punkiştii arătau altfel. În interior, un basorelief de cuvinte îi prezintă portretul lui Cristi Puiu, un editorial din care nu prea am priceput mare lucru, un reportaj despre Vama veche   scris cu vână publicistică şi ceva pagini de publicitate. În perioada renunţării la print, apariţia DOR-ului nu este doar un act de curaj, ci o nebunie.

Dacă revista Corso, nou apărută la Cluj, impresionează prin conţinut, Dor devine un model de grafică. Deah, nu le poţi avea pe toate.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *