Donald Ryan – Misterele Bibliei

Sigur că toţi creştinii cunosc cele Zece Porunci. Dar puţini au fost cei care au încercat să pătrundă înţelesurile celei mai vândute cârţi din lume. Misterele Bibliei încearcă să aducă lămuriri despre ploemicile, intrigile şi enigmele din Cartea Cărţilor.   Dr. Donald P. Ryan, arheolog de meserie, rofesor asociat în Catedra de Ştiinţe Umaniste a Pacific Lutheran University din Tacoma, Washington, prezintă noi interpretări ale controversatei teorii a creaţiei,  aduce erspective captivante asupra miracolelor şi a apariţiilor Fecioarei Maria.
Aflaţi mai multe despre…
►Cãutãrile recente ale Arcei lui Noe.
► Locuri sfinte de maxim interes, ca Ierusalimul şi Muntele Sinai.
►Semnificaţia realã a tuturor acelor misterioase numere  din Biblie.
►Artefactele excepţionale provenind de la Crucificare.
►Apocalipsa — cea mai înfricoşãtoare carte din Biblie.
►Semnificaţia Giulgiului din Torino.
►Localizarea templului  ridicat de regele Solomon.
►Minunile Genezei.

Dr. Donald P. Ryan este un cunoscut arheolog şi, de asemenea, profesor asociat în Catedra de Ştiinţe Umaniste a Pacific Lutheran University din Tacoma, Washington. Aria sa de interes academic include arheologia egipteană, istoria arheologiei, limbile şi scrierile vechi, tehnologiile antice şi arheologia Polineziei. Este cunoscut mai ales pentru cercetările întreprinse în Egipt – în special în Valea Regilor. Printre numeroasele sale descoperiri, se află morminte pierdute şi mumii controversate. A participat, de asemenea, la excavarea câtorva dintre piramidele în trepte descoperite în Insulele Canare.
Ryan este autorul mai multor studii ştiinţifice şi al unor articole de popularizare a subiectelor arheologice, dar şi al unor cărţi de succes precum The Complete Idiot’s Guide of Lost Civilizations. A apărut într-o serie de documentare pentru televiziune şi a susţinut numeroase prelegeri referitoare la cercetările sale – atât în Statele Unite, cât şi în alte ţări.

Order Misterele Bibliei Preţ redus @ RON32,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *