Donald Keough – Eşecul în afaceri. 10 reguli de urmat

Sunt tot mai mulţi cei dornici să ne ofere reţete ale succesului în afaceri. Începând de la antrenori de fotbal, foşti directori generali şi până la psihologi şi consilieri externi, aceşti guru care ne vorbesc despre succes sunt peste tot. Dar nici unul nu ne poate oferi vreo garanţie a succesului. Pe de altă parte, nu se poate spune acelaşi lucru despre eşec. Eşecul este simplu. De fapt, există zece greşeli grave pe care companiile şi oamenii le comit fără încetare şi care duc în mod inevitabil la eşec. Printre acestea se numără câteva reguli pe care te poţi oricând „bizui”: nu mai risca, fii inflexibil, asumă-ţi infailibilitatea, încrede-te pe deplin în experţi şi teme-te de viitor.

Dacă vrei să eviţi capcanele care ameninţă în permanenţă companiile şi pe cei care le conduc, citeşte acest „ghid al eşecului”, plin de umor, adresat liderilor de pretutindeni, dar şi celor interesaţi de secretele pierderii sau câştigului în afaceri.

DONALD R. KEOUGH (n. 1927) a fost preşedinte şi director general al Companiei Coca-Cola, din 1981 până în 1993. A fost reales director al companiei în 2004. A activat în multe consilii de administraţie, printre care cele de la Berkshire Hathaway, McDonald’s şi The Washington Post Company. Este considerat o personalitate a business world-ului american.

Order Eşecul în afaceri. 10 reguli de urmat Preţ @ RON14,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *