Diane Stein – Calea Reiki

Din perspectiva Reiki, toţi oamenii pot fi terapeuţi, după ce primesc acordajele necesare. Reiki este un sistem de terapie „prin punerea palmelor” extrem de simplu şi de eficient, ce-şi are rădăcinile în budismul tibetan. În occident, a fost ţinut secret ani în şir, iar Calea Reiki (Essential Reiki) este prima lucrare în care au văzut lumina tiparului toate informaţiile referitoare la cele trei grade. Controversată poate, cartea reprezintă o piatră de hotar în răspândirea Reiki în toată lumea, inclusiv în ţara noastră.

„Tot mai mulţi oameni resping medicina făcută fără suflet pentru a se întoarce la vechile tehnici. Medicina supertehnologizată, lipsită de compasiune, se ocupă de trup ca de o maşină, cu cruzime şi indiferenţă. Taxele uriaşe, controlul deţinut de marile firme de asigurări şi farmaceutice, fac ca totul să fie din ce în ce mai puţin accesibil. Iar medicina tradiţională are puţine răspunsuri la bolile omului de azi. Ne întoarcem acum la tehnicile interzise omului de rând de Inchiziţie, redescoperim metode neinvazive din trecutul mai apropiat sau mai îndepărtat. Fitoterapia, homeopatia, masajul, acupunctura şi terapia energetică sunt printre tehnicile redescoperite. Sunt unelte eficiente şi adeseori reuşesc acolo unde sistemul medical eşuează.

Order Calea Reiki Preţ @ RON39,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *